- educatie
- ringmaat
- algemene voorwaarden
- garantie
- links
- contact
- bestel/betaal info
- ervaringen

Ervaringen van onze klanten


Danny
Een zeer scherpe prijs, na veel onderzoek ben je een van de weinige die goede prijzen en een goede kwaliteit levert (op het eerste oog natuurlijk).
Op het moment is de ring nog niet nodig maar zeker binnen 2 jaar, klopt duurt lang maar ik kom wel bij jou kijken en dan als het goed is ook kopen. Zie me maar even als een klant die even in de vriezer staat.

bedankt voor je tijd en geduld en tot snel

Dhr van Leerdam
Bij Mel van Heteren van diamantje.nl heb ik een diamant gekocht. Ik ben er zeker van dat ik dit diamantje nergens goedkoper had kunnen krijgen. Na veel zoeken kwam ik erachter dat diamantje.nl echt het goedkoopst op de markt is. Mel van Heteren wist me veel informatie over de achtergrond van de steen te geven, ook kreeg ik de hulpmiddelen om de steen grondig te onderzoeken. Ik ben zeer tevreden over de geboden hulp en informatie. Ik zou zeggen een aanrader voor een ieder die een betaalbare diamant van goede kwaliteit wilt hebben.

Mevr Soeleman
Diamantje.nl is voor mij een zeer betrouwbare bron, als het gaat om diamanten kopen. Ik was een leek op het gebied van diamanten, maar nu weet ik echt alles daar omtent, zelfs de details, dankzij diamantje.nl Er word echt aandacht besteed aan de klant m.n. de tijd, het geduld en vooral goede info en e.v.t. daarbijbehorende adviezen m.b.t. de e.v.t. te bestellen diamant. wat ik ook heel fijn vond was, dat ik de diamant persoonlijk mocht ophalen met de daarbij behorende info die ik kreeg en dus de diamant ook eerst mocht bekijken door een loep voor ik het kocht. Het is echt een aanrader!

Mevr Dirken
Via diamantje.nl heb ik oorbellen gekocht met daarin kleine diamantjes. De hulp die ik kreeg bij het maken van mijn keuze was geweldig. Ik weet nu iets van de kwaliteit en kleur van diamanten. Zo kon ik een weloverwogen keuze maken m.b.t. het te besteden budget.